Communicatie en evenementen

Ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken
Lees meer

Delen van kennis en informatie

Het ontsluiten en delen van kennis en informatie heeft steeds meer uiterlijke vormen gekregen en vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij stellen communicatieplannen op en werken graag vanuit een communicatiematrix met contentplan. Het Branche Bureau adviseert, inventariseert, ontwikkelt en zorgt voor uw zorgeloze, doeltreffende en effectieve communicatie.

Het succes van uw communicatie is immers alleen af te meten aan het effect dat u bereikt!

Wat doen wij?

In deze tijd staan alle technische middelen ons ter beschikking. De uitdaging is echter hoe je deze middelen op de juiste manier, voor het juiste doel en met de juiste doelgroep in weet te zetten.

 

Communicatiestrategie

Op basis van gevalideerde data en input van de betrokkenen ontwikkelen wij concrete doelstellingen, een tijdspad en de manier waarop we daar komen. We bepalen welke mix van communicatiemiddelen het meeste bijdraagt aan uw succes en voeren die strategie uit.

Datasturing

Wij hebben onze partner Strictly Digital in huis. Onze partner is specialist in het monitoren van online gedrag, digitale behoefte peilingen, (leden)enquêtes, doelgroepbepaling en de uitvoering van online campagnes. Alles dus om het digitale deel van uw communicatiestrategie professioneel uit te voeren.

 

Online platforms

Naast hun specialisme van data en monitoring is onze partner Strictly Digital ook specialist in het ontwikkelen van websites, digitale tools, apps en socialmedia-accounts en platforms.

Zo kunt u bij ons gebruikmaken van “one stop shopping”. Wel zo efficiënt, wel zo effectief!

“ Het fijne van het werken met HBB: de geweldige hoeveelheid expertise waar je een beroep op kunt doen, het praktische denken en handelen, maar vooral: de partner die met je meedenkt en waarmee je het samen doet!’

Puck Huitsing, KVAN

Ontmoeten

Naast online zichtbaarheid en vindbaarheid is elkaar ontmoeten een onmisbare schakel tussen het bestuur en haar achterban. Het is belangrijk te weten wat er speelt bij leden en met hen te delen wat er gebeurt binnen en voor de vereniging. Uw organisatie is er immers voor, door en vooral met de achterban.

Evenementen

Naast alle digitale middelen zien we dat daadwerkelijk contact zorgt voor gemeenschapszin en voor het gevoel écht bij uw club te horen. In deze drukke tijden zorgen vergaderingen en evenementen voor momenten van collegiaal contact of de mogelijkheid de stakeholders te spreken. Voor de efficiency wordt ook vaak gekozen voor een digitale variant. Dat is logisch en vaak ook erg praktisch. Het Branche Bureau biedt u voor beide mogelijkheden de volledige ondersteuning. Vanaf communicatie en inschrijven tot aan de evaluatie-enquête.

Wilt u meer weer weten?