Archiefdagen: maandelijkse inspiratiesessies

21 apr 2021

In plaats van een tweedaags congres worden er in 2021 maandelijks digitale inspiratie- en ontmoetingsbijeenkomsten georganiseerd. Op die manier kan KVAN het hele jaar door aandacht vragen voor actuele ontwikkelingen in de archiefprofessie.

Daarnaast is er volop ruimte voor digitale kennisuitwisseling, ontmoeting en inspiratie. Deelnemers krijgen een afwisselend programma voorgeschoteld.

Inspiratiesessies
We organiseren elke maand een inspiratiesessie met een aansprekende externe spreker en een ontmoetingssessie. Deze worden georganiseerd vanuit de vereniging, waarin leden in gesprek gaan over een actueel of aan de praktijk gerelateerd onderwerp. Voor deze Archiefdagen hebben wij een speciale website gebouwd: archiefdagen.nl. Daarop valt te lezen dat er nog maar liefst zeven inspiratiesessie volgen dit jaar. De eerstvolgende is op 10 mei met het thema ‘Fair’ verzorgd door Melanie Peters. Op 27 mei is er een sessie met Fieke Krikhaar met als onderwerp ‘De informatiewet: Stellingen’.

Meer weten?
> Kijk voor de overige sessies op archiefdagen.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om evenementen te organiseren? Kijk dan hier voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected]Of bel ons op 035 – 542 74 00. 

 

Ander nieuws