Eventcommunicatie

03 mrt 2023

Rondom een ALV organiseren veel verenigingen hun jaarlijkse congres. HBB kan helpen bij organisatie van het hele project, van programmering tot aan eventcommunicatie. Vroeg starten met je (online) campagne leidt tot awareness bij je leden. En, wie wil er nou niet een volle zaal?

 

Eventcommunicatie
Of je nou een live of online evenement organiseert, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de start van je eventcampagne. Wij kunnen helpen om jouw campagne vorm te geven en te verspreiden in je socials en nieuwsbrieven.

 

Keynote presentaties
Geen stress meer over de presentatie tijdens jouw congres. Wij kunnen helpen je verhaal in beeld te brengen.

 

Inrichten Networkapps
Leden ontmoeten graag andere leden, laten stemmen of belangrijke stukken delen? Het kan allemaal. Door de inzet van een networkapp maak je je event interactief.

Verwerking aanmeldingen
Wil je af van eindeloze facturatie, xls lijsten en lange wachtrijen bij de deur? Wij maken gebruik van eenvoudige tools waarmee leden zich gemakkelijk kunnen aanmelden, kunnen betalen en een factuur kunnen ontvangen voor het event. Met een barcode/of QR reader kunnen ze daarna gemakkelijk binnenkomen.

Meer weten?
Wilt je dat we meedenken in de interactie met jouw leden of in het organiseren van een evenement en de promotie daarvan? Neem dan contact met ons op via [email protected]Of bel ons op 035 – 542 74 00.

Andere cases