Organisatie van opleidingen in duurzame energie

26 apr 2021

Door de energietransitie is er een groeiende vraag naar energiedeskundigen. Opleidingsinstituut PHOE (Post-HBO Opleidingen in Energie) biedt een aantal gerenommeerde opleidingen aan op dit vakgebied. Zo gaat in september 2021 de opleiding Introductie Energiekunde weer van start.

Introductie Energiekunde
De post-HBO opleiding Introductie Energiekunde richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Daarnaast komen diverse niet-technische onderwerpen aan de orde, die belangrijk zijn in de praktijk van de energiedeskundige zoals bedrijfseconomie, advieskunde, marketing en sales.

Allround expert
Na het behalen van uw diploma voor deze opleiding bent u een allround energiedeskundige. U bent in staat om namens uw bedrijf of instelling de regie te voeren en als volwaardig gesprekspartner te fungeren wanneer het over al dan niet complexe energievraagstukken gaat. De kracht van onze opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. De lessen zijn samengesteld vanuit de drie T’s: Techniek, Toepassing en Toekomst, en worden aangeboden op meerdere niveaus.

Meer weten?
> Kijk hier voor meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

Ander nieuws