Wat vinden de leden eigenlijk? – Ledenonderzoek

28 okt 2021

Recentelijk hebben wij een groot onderzoek afgerond voor een vereniging onder hun meer dan duizend leden. De respons is met 46% hoog. Volop informatie voor het opstellen van een nieuw beleidsplan.

Als ledenorganisatie wilt u kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving en op de wensen van de leden. Zeker wanneer de huidige beleidsplannen tegen het einde van de levensduur lopen. Om te komen tot de juiste ingrediënten voor een nieuw plan kan het belangrijk zijn om de leden te laten spreken en geen koers te varen op basis van aannames.

Verenigingsonderzoek: van poll tot enquête
Wij kunnen diverse soorten onderzoeken uitzetten. Van een kleine poll tot grootschalige enquêtes op maat. In het afgeronde onderzoek is de responsscore hoog, zeker gezien de uitgebreide vragenlijst. De hoeveelheid verzamelde data levert dankzij de analysetool veel informatie voor het beleidsplan, vooral ook vanwege de subset analyses. De uitkomsten en conclusies zijn verwerkt in een overzichtelijk rapport met beeldende grafieken.

Meer weten?
Heeft u interesse in onze tools? Neem dan contact via [email protected] of bel ons op 035 – 542 74 00. Ook bij vragen of specifieke wensen.

Ander nieuws