HBB faciliteert netwerkgroep Warmtehuis

03 nov 2021

De netwerkgroep Warmtehuis is inmiddels al twee jaar een feit. Verenigingsmanager Marco van der Helm: “Het is mooi dat we binnen Het Branche Bureau (HBB) een aantal partijen met dezelfde aandachtsgebieden bij elkaar kunnen brengen.” Het is bedoeld om te netwerken, als bestuurders van elkaar te weten wat er speelt en wat elkaars aandachtspunten zijn.

De netwerkgroep Warmtehuis bestaat uit de volgende partijen: Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie, Holland Solar, Stichting Warmtenetwerk, Geothermie Nederland, PHOE, NHK, NVI en NBKL. “Samen hebben we inmiddels al diverse bijeenkomsten gehad. Het is mooi om te zien dat alle betrokken partijen halen en brengen. Daarmee realiseren we vertrouwen in de branche terwijl ieder voor de eigen belangen kan strijden. Individueel en gezamenlijk belang gaan hier hand in hand.”

Marco benadrukt dat deze samenwerking niet is bedoeld voor gezamenlijke lobby of belangenbehartiging. Dat doet iedere deelnemende organisatie zelf. Wanneer er een initiatief is binnen het Warmtehuis, beslist iedere organisatie zelf over eventuele deelname. Dit is in de praktijk gebracht bij het ontwikkelen van gevisualiseerde weergave van de diversiteit van duurzame technieken.

Als HBB faciliteren wij in het netwerken, omdat wij het belangrijk vinden toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.

Meer weten?
Lees ook het interview met Frank Agterberg, voorzitter van Vereniging Warmtepompen. Hij is een van de initiatiefnemers van de netwerkgroep.

Heeft u interesse in deelname aan het Warmtehuis of wilt u meer informatie over een netwerkgroep? Neem contact op met Marco van der Helm via [email protected] of bel ons op 035 – 542 74 00

Ander nieuws